NORDENSKIÖLDSGATAN 5B

City/Malmö, Malmö

Unik city pärla med både takterrass, balkong och milsvid utsikt! Välkommen till denna magiska 2:a belägen ett stenkast från Malmö Central, Saluhallen och Malmö Live. Boyta ca 72,5 kvm bjuder på stora sällskapsytor och ett väl tilltaget sovrum. Köket är specialutrustat med köksö och vinkyl och badrummet är rymligt med egna tvättmöjligheter. Huset är byggt år 2020 med exklusiva materialval och ligger på Malmös bästa läge! Månadsavgift: 3875 kr. Pris: 5.500.000 kr. ENDAST ENSKILDA VISNINGAR, RING FÖR TIDSBOKNING 0709-828687!

Fakta

Utgångspris
5 500 000 kr
Månadsavgift

3 875 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

72.5 m²

Våningsplan

8 / 8

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2020

Jur.kand. & reg fastighetsmäklare

Profil

Anna Herslow Deijenberg

+46709828687

anna@annahd.com

Övrigt

Välkommen upp till översta våningen i detta Svanenmärkta hus. Vi möts av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, extra tillval är gjort avseende skjutdörrsgarderober. Badrummet som ligger i direkt anslutning till hallen har tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, handfat, handukstork och spegelskåp. Samtliga vitvaror är från Siemens. Duschväggarna är vikbara och färgskalan går i grått och vitt. Det stora sovrummet bjuder på en magnifik utsikt över Västra Hamnens takåsar och den nya delen av Malmö: Varvskajen! Skjutdörrsgarderob finns här för förvaring. Underbart vardagsrum med utgång till stor takterrass på ca 13 kvm i västerläge. Denna kan man lätt möblera med sittplats för många och härifrån har man en storslagen utsikt. I den andra delen av vardagsrummet finns en större balkong som vetter mot öster. Omgivande glaspartier i flera väderstreck gör att detta rum alltid känns ljust och rymligt! Köket kommer från Marbodal, har grå skåpsinredning och har en granitbänkskiva. Här finns induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd fläkt, inbyggd mikro och en inbyggd varmluftsugn. Kyl och frys i rostfritt och spotlights finns under överskåp. Samtliga maskiner kommer från Siemens. En fin köksö med plats för två barstolar ger både ytterligare arbetsplats, matplats och extra förvaring. I denna finns även en vinkyl. Spotlights finns under köksskåpen och i taket sitter utanpåliggande riktbara spotlights. Parkettgolvet i lägenheten är i ask vilket ger ett ljust och tåligt golv. Nuvarande ägare har satt in en vinkyl samt en köksö 2020. Lägenheten har även kompletterats med specialbyggda garderobsdörrar i hall och sovrum. Gardinskenor, Silent gliss, kan lämnas kvar. Källarförråd disponeras av lägenhetsinnehavaren.

Tillträde

Diskuteras.

Månadsavgift

3 875 kr/mån

I avgiften ingår värme och kallvatten samt ett obligatoriskt tillägg på 187, 50 kr för TV och bredband och telefoni exklusive samtalskostnad. Avgiften är exklusive kostnad för varmvatten. Kostnad för varmvatten och elförbrukning tillkommer månadsavgiften. Individuell mätning tillämpas av respektive hushålls förbrukning. Denna faktureras kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften.

Våning och hiss

Hiss från markplan.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration

Utfört

Ej utförd

Drift per år

Försäkring

2 300 kr

Elförbrukning

3 000 kr

Summa

5 300 kr

I den angivna driftskostnaden för el ingår även kostnaden för varmvatten.

Närområde

Malmö City sträcker sig från området Västra Hamnens gräns i norr väster till Triangelns gräns mot söder. Området har utmärkta kommunikationer med Malmö Central i centrum och knutpunkten Gustav Adolfs torg för de som nyttjar Malmös busslinjer. Malmö Live utgör idag ett av Nordens bästa utbud av kulturliv med Malmös Symfoniorkester i spetsen. Cykelbanorna i detta område är väl utbyggda och utmed kanalerna finns fint upplysta gångstråk. Malmös arkitektur bjuder både på gammalt och nytt och utbudet av affärer och restauranger är otaliga. Välkommen till Sveriges tredje största stad! Läs mer om området Varvsstaden: https://www.varvsstaden.se/.

Övrigt om närområdet

En gång- och cykelbro ska göra det möjligt att ta sig från Beijerskajen till Varvsstaden. Bron kommer läggas på plats våren 2023 och fungera som en balkong inför dess riktiga öppnande 2025.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2020

Renoveringar

Fastigheten är ett så kallat passivhus som värms passivt av solen där ventilationssystemet tar tillvara på värmen i frånluften och använder den för att värma tilluften.

Förening

Namn

Brf Kaj 306.

Organisationsnr

769635-1126.

Gatuadress

Beijerskajen 2E.

Postnr

21119.

Ort

Malmö.

Hemsida

https://www.kaj306.se/foreningen.

Ekonomi

Ekonomisk förvaltare: BoNea förvaltning AB, Fosievägen 15, 214 31 Malmö 040-631 30 50 Pantsättning: Föreningen tar ut avgift för pantsättning motsvarande 1 % av prisbasbelopp. Betalas av pantsättaren. Överlåtelse: Avgift i samband med överlåtelse är 2,5 % av prisbasbelopp. Betalas av köparen.

Om föreningen

KAJ 306 · är Svanen-certifierad, uppförd av byggbolaget Skanska Sverige AB · består av 102 lägenheter med boarea på 7479 m2 samt 5 kommersiella lokaler i bottenplanet med en lokalarea på 481m2 · uppfyller kraven för en äkta bostadsrättsförening · registrerades 2017-08-14 som bostadsrättsförening, nuvarande ekonomiska plan registrerades 2019-10-31 och föreningens stadgar 2017-07-12 hos Bolagsverket. Namn: Brf Kaj 306 Postadress: Beijerskajen 2E, 211 19 MALMÖ Fastighetsbeteckning: Trollhättan 4, Malmö Kommun Org nr: 769635-1126 Mark: Tomträttsavgäld, nuvarande avtal gäller till 2032-12-31. Parkering – bil: I fastigheten finns ett underjordiskt garage med 44 platser, varav 8 med tillgång för laddning av elbil. Tre platser avsedda för motorcykel. Kösystem administreras av ekonomiska förvaltaren BoNea Förvaltning AB, och kösystem tillämpas enligt gällande rutin. Parkering – cykel: Cykelförråd finns i källarplan i anslutning till respektive entré. Det finns gott om cykelställ i anslutning till innergården och på flera ställen runt fastigheten. Barnvagn/Rullstol: Förråd finns i anslutning till cykelförråd. Hiss finns. Förrådsutrymme: Samtliga lägenheter har förråd med trådgaller i källarplan. Avvikelser i storlek förekommer. Tvätt: Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare. I vissa lägenheter kombinerad tvätt-/torktumlare. Månadsavgift: Differentierad utifrån andelstal. Andelstal för respektive lägenhet finner du i den ekonomiska planen. Avgift för TV, bredband och telefoni exklusive samtalskostnad, tillkommer månadsavgiften med 187:-/månad. För närvarande ingen planerad höjning av månadsavgiften. El och H2O: Kostnad för varmvatten och elförbrukning tillkommer månadsavgiften. Vi tillämpar individuell mätning av respektive hushålls förbrukning. Denna faktureras kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften. TV: Avtal med Tele2. Standardutbud ingår i månadsavgiften. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa. Försäkring för bostadsrättstillägg ingår i fastighetens försäkring och behöver inte tecknas av bostadsrättsinnehavare. Däremot rekommenderas att var och en tecknar hemförsäkring för privat egendom i lägenhet och förråd. Uppvärmning: Fjärrvärme. Fastigheten är ett så kallat passivhus som värms passivt av solen där ventilationssystemet tar tillvara på värmen i frånluften och använder den för att värma tilluften. Inglasning av balkonger: Bygglov finns och starttillstånd beviljades juni 2021. Teknisk förvaltare: Bredablick Förvaltning AB Ekonomisk förvaltning: Bonea. Inträde Juridisk person: Styrelsen beslutar i varje enskilt fall.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

I fastigheten finns ett underjordiskt garage med 44 platser, varav 8 med tillgång för laddning av elbil. Tre platser avsedda för motorcykel. Kösystem administreras av ekonomiska förvaltaren BoNea Förvaltning AB, och kösystem tillämpas enligt gällande rutin.

Övrigt

Välkommen till KAJ 306 cykelpool Allmän Info Cykelpool är ett bra sätt att ta sig runt i staden utan att använda bil, när du till exempel behöver ta med lite extra till stranden eller köpa mat. Drift och underhåll av vår cykelpool sköts av GoRide och LagaDinCykel.se (Klostergårdens Cykelservice) som är servicepartner och sköter all service på våra cyklar. Alla som är medlemmar i Kaj 306 får använda våra cyklar. Som medlem ingår du ett avtal med GoRide efter godkännande av användarvillkoren. Användning av cyklar sker på eget ansvar: Du ansvarar för att cykeln används på ett säkert och ansvarsfullt sätt och i enlighet med gällande lagar och förordningar. Föreningsinformationen har inhämtats genom årsredovisningen från 2020, föreningens hemsida samt en representant i styrelsen, 2021-11-02. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera informationen om något är utav stor vikt för denna som köpare.

Äger marken

Nej.

Tv och bredband

TV/bredband: Avtal med Tele2. Standardutbud av TV kanaler ingår i månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

102 st.

Lokaler

5 st.

Pantsättningsavgift

476 kr.

Överlåtelseavgift

1 190 kr. Betalas av köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder